Блог

Блог

Що робити, якщо не ростуть бройлери: думка фахівців
Вирощування курей м’ясних порід досить вигідне заняття. Є багато методів та прийомів, які дозволяють отримати бажану вагу птиці. Частіше за все фермери займаються вирощуванням бройлерів, адже за декілька місяців можна отримати тушки до 3 кг.
Що робити, якщо кури їдять яйця?-3 Що робити, якщо кури їдять яйця?
Розведення курей задля м’яса чи яєць вимагає певних знань в особливостях їх звичок та раціону. Ветеринари та досвідчені птахівники допоможуть розібратися з можливими проблемами. Зокрема і з тим, що робити, якщо кури їдять яйця. Адже через велику кількість передумов стикаються з цим питанням досить часто.
Відгодівля молодняку cвиней Відгодівля молодняку свиней
Особливості харчування свиноматок, годівля поросят після відлучення, що і як потрібно робити. Яке харчування обрати та який раціон скласти.
Раціон свиней на відгодівлі Раціон свиней на відгодівлі
Раціон харчування свиней залежить від цілей фермера, віку і породи тварин, фінансових можливостей. Особливість будови тіла свиней в тому, що в них шлунок однокамерний, тож клітковину перетравлюють вони складніше. Тип годування може бути вологим чи сухим. Перший вважається традиційним, а другий – передбачає велику увагу на достатню кількість пиття.
Як правильно годувати свиней 3 Як правильно годувати свиней: поради фахівців
Якщо вигодовування свиней є не основним джерелом прибутку, багато аматорів в даній сфері припускаються прикрих помилок, що не дозволяють отримати повноцінний результат та зводять нанівець місяці праці. Тому навіть малим свиноводам варто розбиратися в питанні, як правильно годувати свиней, нюансах дозування, складу та вікових потребах своїх підопічних.